Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Luxe chips

Indien u luxe chips wilt aanschaffen, sluit onze chips perfect aan op uw behoeften. Wij maken namelijk heerlijke chips van uitstekende kwaliteit op onze boerderij in ’s Gravendeel, niet ver van Dordrecht. Welke smaak uw voorkeur ook heeft, u geniet altijd van heerlijke chips, gemaakt van de beste aardappelen.

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Onze luxe chips is een ideaal geschenk voor vele gelegenheden

De luxe chips van Hoeksche Chips wordt gebakken in 100% pure zonnebloemolie. De schil zit nog om de chips heen, waardoor u geniet van de authentieke aardappelsmaak. Verder maken wij enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten om de luxe chips smaak te geven, zoals zeezout en diverse kruiden. Op die manier beschikt u over heerlijke, exclusieve chips. Het is ideale chips voor speciaalzaken, maar u kunt ook een prachtig chips cadeaupakket samenstellen als u uiteenlopende chipsoorten bij ons koopt. Zo maakt u zelf een stijlvol geschenk waarmee u de ontvanger ongetwijfeld blij maakt.

Deel uw wensen met ons

Wilt u onze luxe chips kopen, bijvoorbeeld om zelf een kerstpakket van te maken? Of wilt u voor een andere gelegenheid de lekkerste chips aanschaffen? Ons team staat graag voor u klaar, ongeacht of het om een particuliere of een zakelijke bestelling gaat. Deel gerust uw wensen met ons, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. U bereikt ons via het e-mailadres info@hoekschechips.nl.

Teamfoto Hoeksche chips

Neem contact op!