Van aardappel naar chips? Zo doen we dat!

Inspiratie-stap1

Stap 1

Het verbouwen van onze aardappelen in de Hoeksche Waard.

Inspiratie-stap-2

Stap 2

De aardappels worden na het rooien, gewassen, gesneden en geselecteerd en dan gebakken in 100% High Oleic zonnbloemolie.

Inspiratie-stap4

Stap 3

Het bakken is een discontinue proces, zodat we de chips in de gaten kunnen houden, omroeren en kunnen beoordelen op vorm en kleur.

Inspiratie-stap3

Stap 4

Na het bakken laten we de chips drogen en afkoelen om daarna te kruiden met bijvoorbeeld zeezout. Na het kruiden worden de chips met zorg verpakt.

Inspiratie-stap5

Stap 5

De lekkerste chips door ons gebakken, speciaal voor u, Geniet ervan!

Inspiratie-eet-smakelijk

Eet smakelijk!

Bekijk onze verkooppunten.

Hoeksche Chips, hoe worden ze gemaakt?

Dagelijks vers op de boerderij gebakken