Van aardappel naar chips? Zo doen we dat!

Inspiratie-stap1

Stap 1

Het verbouwen van onze aardappelen in de Hoeksche Waard.

Inspiratie-stap-2

Stap 2

De aardappels worden na het rooien, gewassen, gesneden en geselecteerd en dan gebakken in 100% High Oleic zonnbloemolie.

Inspiratie-stap4

Stap 3

Het bakken is een discontinue proces, zodat we de chips in de gaten kunnen houden, omroeren en kunnen beoordelen op vorm en kleur.

Inspiratie-stap3

Stap 4

Na het bakken laten we de chips drogen en afkoelen om daarna te kruiden met bijvoorbeeld zeezout. Na het kruiden worden de chips met zorg verpakt.

Inspiratie-stap5

Stap 5

De lekkerste chips door ons gebakken, speciaal voor u, Geniet ervan!

Inspiratie-eet-smakelijk

Eet smakelijk!

Bekijk onze verkooppunten.

Video hoe chips wordt gemaakt

Hoeksche Chips geeft antwoord op de vraag: ‘Hoe wordt chips gemaakt?’ via een educatieve video. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan op onze boerderij in ’s Gravendeel, in de buurt van Dordrecht. Zo krijgt u inzicht in onze werkwijze, die volledig in het teken staat van duurzaamheid. Tevens krijgt u een idee hoe wij de chips met authentieke aardappelsmaak produceren waar u zo van geniet.

De vraag: ‘Hoe wordt chips gemaakt?’ wordt beantwoord in onze video

Het verbouwen van aardappelen tot het aanbieden van chips bij verkooppunten bij u in de buurt is een lang proces. Wij maken altijd gebruik van eigen geteelde aardappelen. Deze aardappelen worden in 100% pure zonnebloemolie gegooid. In de video ziet u stap voor stap hoe onze chips wordt gemaakt. Zo krijgt u een beeld van ons werk en weet u hoe wij u van authentieke chips van goede kwaliteit voorzien.

Haal de lekkerste chips in huis

Of u nu peperchips, chips zonder zout of andere chips wilt, u vindt de meest uiteenlopende smaken in ons aanbod. Dankzij onze video weet u bovendien hoe de chips wordt gemaakt bij Hoeksche Chips. Wilt u deze lekkere chips in huis halen? Breng dan een bezoek aan een winkel bij u in de buurt. Heeft u vragen over onze chips of over de video hoe de chips wordt gemaakt? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@hoekschechips.nl.

Dagelijks vers op de boerderij gebakken