Het team van Hoeksche Chips

Pieter-BoerderijChips

Pieter

Bedrijfsleider boerderij

Bedrijfsleider van de boerderij, hij zorgt onder andere voor de teelt van de aardappelen. In het voorjaar gaan ze de grond in, worden tot augustus verzorgd en dan begint het rooien. De eerste twee maanden gaan de aardappelen direct van het land naar de bakkerij. Vanaf oktober worden de aardappelen opgeslagen en zorgt Pieter ervoor dat ze wekelijks vanuit de schuur naar de bakkerij worden gebracht. De grootste hobby van Pieter is werken, maar als het erg mooi weer is zie je hem soms ook in zijn boot op de Binnenmaas.

Natasja-BoerderijChips

Natasja

Bakker

Onze bakster van het eerste uur. Zij is met ons begonnen toen we de chips nog in een snelkookpan bakten en sneden met een komkommer snijder. Toen we wat verder groeiden heeft ze haar baan als badjuffrouw vaarwel gezegd en is fulltime in de chips komen werken. In haar vrije tijd rijdt ze graag op haar motor.

Edith-BoerderijChips

Edith

Administratie

Edith verzorgt twee ochtenden in de week de administratie.

Henk-Rene-BoerderijChips

Henk en Rene

Oprichters

Henk en Rene zijn samen oprichter en eigenaar van Boerderij Chips.

Ola-BoerderijChips

Ola

Teamleider

Kwam toen ze 16 was met haar tante mee om te helpen in de chipsbakkerij. Dat is bij haar blijven hangen. Toen ze 20 was is ze fulltime bij ons komen werken. Nu is ze moeder van een mooie dochter en werkt ze 4 dagen bij ons als teamleider.

Danny-BoerderijChips

Danny

Bakker

Is een super chipsbakker. Elke dag is weer anders en alleen als je weet hoe je chips moet bakken haal je de beste resultaten. Hij bepaalt het tempo van het bakken. Kleine zakjes, dan iets langzamer, grote zakken, dan vol gas. Danny is een echte watersport liefhebber. In het weekend zit hij met zijn vrienden op het Haringvliet.

Ton-BoerderijChips

Ton

Logistiek

Ton is de verbinding tussen de chipsbakkerij en de klanten. Hij inventariseert de bestellingen en bepaalt de bakvolgorde voor de week. Houdt contact met de klanten en zorgt dat de chips goed afgeleverd wordt. Voor individuele winkeliers per post, hij laadt de auto’s van de grossiers die de chips zelf af komen halen en zorgt ervoor dat de vrachtwagens geladen worden die de chips naar de distributiecentra van de supermarkten brengen. Hij is apetrots op zijn dochter die zo ontzettend goed kan kunstschaatsen.

naamloos-47

Hannie

Productie

Werkt al vanaf het eerste uur bij ons en is zeer kritisch op de kwaliteit. Als Hannie iets ziet wat niet klopt, rust ze niet voordat het is opgelost. Als er iemand jarig is, of met kerst kun je van Hannie de mooiste kaarten verwachten. Het zijn absolute kunstwerkjes, die ze met veel geduld zelf maakt.

Petra-BoerderijChips

Petra

Productie

Als boerin weet Petra prima hoe je aardappelen moet behandelen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de chips die in de zakjes terecht komen. De verkeerde gaan er onherroepelijk uit.

Ank-BoerderijChips

Ank

Productie

Sorteert de chips en weet inmiddels steeds meer van de inpakmachine. Een lastig apparaat waar zoveel instelmogelijkheden op zitten. Eerst lijkt het onmogelijk om daar wat van te begrijpen en dan ineens heeft het apparaat geen geheimen meer.

Miranda-BoerderijChips

Miranda

Productie

Sorteert de chips en weet inmiddels steeds meer van de inpakmachine. Een lastig apparaat waar zoveel instelmogelijkheden op zitten. Eerst lijkt het onmogelijk om daar wat van te begrijpen en dan ineens heeft het apparaat geen geheimen meer. Naast haar werk is ze ook moeder van 2 kinderen en gaat ze graag in haar vrije tijd uit.

sandra

Sandra

Assisent bakker

Sandra weet hoe een goed aardappel er uit ziet. Alleen de goede mogen in de chips terecht komen.

Albert-BoerderijChips

Albert

Logistiek

Logistiek, met een enorme drive. Het moet goed, snel en efficiënt. Maar bovenal is controle voor hem belangrijk. Naast zijn werk is hij te vinden aan de rand, de ene keer van het water om te vissen en de andere keer aan de rand van het voetbalveld.

johannes2

Johannes

Productie

Werkt met veel plezier bij ons, Johannes gaat over de aardappelen voordat ze in de verwerking terecht komen. Hij zorgt ervoor dat alle kluiten verwijderd worden, de juiste maat in de juiste bunker terecht komen.