Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Chips speciaalzaak

Wilt u graag chips kopen om het assortiment van uw speciaalzaak mee uit te breiden? In dat geval zit u helemaal goed bij Hoeksche Chips. Wij maken zelf onze chips op onze boerderij in ’s Gravendeel, dicht bij Dordrecht. Onze chips wordt op duurzame wijze gemaakt en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een erkend streekproduct. Dit maakt onze chips ongetwijfeld een toevoeging aan het assortiment van uw speciaalzaak!

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Luxe chips die uitermate geschikt is voor uw speciaalzaak

De chips wordt gemaakt van de beste aardappelen en wij laten de schil eromheen. Zo behoudt onze chips de authentieke aardappelsmaak die onderscheidend is ten opzichte van andere chipsmerken uit uw speciaalzaak. Het is luxe chips die voor iedere gelegenheid geschikt is. Daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit diverse smaken. Van zeezout tot peper en van paprika tot truffel, ons aanbod is zeer ruim en divers.

Plaats een zakelijke bestelling

Indien u graag chips wilt kopen voor uw zaak, staan wij voor u klaar. U plaatst eenvoudig een zakelijke bestelling voor chips voor uw speciaalzaak, waarna wij alles voor u in orde maken. Heeft u vragen over online chips bestellen of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@hoekschechips.nl of vul ons contactformulier in.

Teamfoto Hoeksche chips

Neem contact op!