Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

De lekkerste chips

Hoeksche Chips is hét adres waar u moet zijn als u de lekkerste chips wilt kopen. Wij hebben uiteenlopende chipsvarianten in ons assortiment, dus iedereen kiest eenvoudig zijn of haar favoriete smaak uit. Wij beschikken over een eigen boerderij in ’s Gravendeel, niet ver van Dordrecht, waar deze chips op professionele wijze wordt gemaakt. Wanneer u chips gaat halen bij een van onze verkooppunten, geniet u dus van de lekkerste chips voor iedere gelegenheid.

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Bij ons vindt u de lekkerste chips, gemaakt van eigen geteelde aardappelen

Wij bakken onze chips in 100% pure zonnebloemolie. Er wordt bovendien geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen om onze chipsvarianten te creëren. De chips wordt bereid van de beste, eigen geteelde aardappelen, waardoor u te allen tijde de authentieke aardappelsmaak proeft. Bovendien proberen wij altijd nieuwe chipsvarianten te bedenken, zodat u blijft genieten van de producten uit ons assortiment.

Welke van onze chipsvarianten wilt u proberen?

De chips die wij aanbieden, wordt met de lekkerste ingrediënten op smaak gebracht. De authentieke chips is in veel varianten verkrijgbaar. Naast standaard aardappelchips vindt u bij ons onder meer de volgende chipsvarianten:

Teamfoto Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Probeer onze chips

Wilt u graag een van onze chipsvarianten proberen? Dan hoeft u hier niet ver voor te zoeken. Wij bieden de chips aan bij verschillende verkooppunten bij u in de buurt. Zoek dus naar een winkel in uw regio en haal de lekkerste chips in huis. Heeft u vragen over de chips die u wij maken? Stuur dan gerust een e-mail naar info@hoekschechips.nl.

Neem contact op!