Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Chips kerstpakketten

Voor het samenstellen van chips kerstpakketten bestelt u de juiste chips bij Hoeksche Chips. Wij maken al sinds 2004 overheerlijke chips op onze eigen boerderij in ’s Gravendeel, niet ver van Dordrecht. Doordat ons smaakaanbod zeer divers is, koopt u eenvoudig chips om kerspakketten mee te maken bij ons. Kies de juiste smaken uit, creëer zelf een fraai pakket en u beschikt over een topcadeau!

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Welke smaken wilt u in uw chips kerstpakketten?

Een chipspakket geven als geschenk wordt steeds populairder en dat is niet voor niets! Bijna iedereen eet graag chips. Daarom is het geven van kerstpakketten met chips een uitstekend idee. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten chips voor in uw pakketten. Van chips met zeezout tot peperchips en van truffelchips tot chips zonder zout; u bestelt ze allemaal bij Hoeksche Chips. U kiest zelf welke chips u wil hebben, waarna u zelf prachtige kerstpakketten maakt als geschenk voor bijvoorbeeld zakelijke relaties.

Geef uw wensen aan ons door

Wilt u graag een mooi en origineel kerstpakket aan uw personeel geven? Of wilt u juist een pakket aan relaties geven en daarom een zakelijke bestelling doen? Maak dan kerstpakketten met chips uit ons assortiment. U plaatst eenvoudig een bestelling in onze webshop. Heeft u vragen? Stel ze dan aan ons. Wij zijn bereikbaar via info@hoekschechips.nl en via ons contactformulier.

Teamfoto Hoeksche chips

Neem contact op!