Hoeksche Chips Smaak van het Seizoen

Hoeksche Chips Smaak van het Seizoen

Onze liefde voor chips kent geen grenzen. Voor ons is de smaak, die per seizoen verschilt, het belangrijkste uitgangspunt. Voortdurend zijn we op zoek naar nieuwe smaakbelevingen, waarbij we zorgvuldig selecteren op natuurlijke ingrediënten.

Dit heeft geresulteerd in twee heerlijke ‘smaak van het seizoen’ chips varianten:

Hoeksche Chips Tuinkruiden:
Ambachtelijk geproduceerde chips gekruid met een melange van diverse kruiden en specerijen. Een heerlijke chips voor de zomermaanden.

Hoeksche Chips Sweet Chili & Lime:
Chips met een heerlijke zoete chilismaak. Gemaakt van de beste aardappels en gebakken in zonnebloemolie. Geteeld, geoogst en gebakken op onze boerderij en verpakt in een chique zak. Een unieke chilichips die perfect past in kerstpakket en geschenkensets. De smaak van onze Hoeksche Chips Sweet Chili & Lime is niet te vergelijken: zoet, maar niet overheersend. Een bijzonder chips, die moet je geproefd hebben!

Energie 2175 kJ
Energie 524 kcal
Vet totaal 29,2 gram
waarvan verzadigd vet 2,4 gram
Koolhydraten totaal 51,5 gram
waarvan suikers 2,9 gram
Eiwit totaal 6,5 gram
Zout 0,8 gram
Receptuur bevat: geen allergenen van de verplichte lijst
 
Receptuur bevat niet, maar kan sporen bevatten van: -
 
Receptuur bevat niet: gluten, schaaldieren, ei, vis, pinda’s, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesam, sulfiet (E220 – E228), lupine, weekdieren

Aardappelen, zonnebloemolie, suiker, MAISbloem, paprikapoeder, zeezout, cayennepeper, tomatenpoeder, uienpoeder, knoflookpoeder