Unieke, world first verpakkingsinnovatie 't Hoeksche Hoekje kan de wereld redden. Een wereld aan smaak.

Premium chipsmerk Hoeksche Chips uit het Zuid-Hollandse ’s-Gravendeel in samenwerking met reclamebureau Wunderman Thompson introduceren vandaag een innovatie in de verpakking van hun nieuwe smaak ‘Salt & Balsamic vinegar’, waarvan de wereld niet wist dat ze erop wachtte.

De chips van Hoeksche Chips mogen gerekend worden tot de beste van Nederland en misschien wel van ver daarbuiten. Ondernemers Henk Scheele en Rene de Zeeuw en hun team telen, oogsten, snijden en bakken de chips op hun boerderij ‘De Hoeksche Hoeve’. Duurzaam geteelde aardappelen die in de schil worden gebakken in de puurste zonnebloemolie en op smaak gebracht met een beetje zeezout of natuurlijk kruiden. Minder vet, minder zout en veel lekkerder dan gewone chips.

Het is dan ook niet zo gek dat samen met wereldwijd vermaard reclamebureau Wunderman Thompson en hun kantoren in Atlanta en Amsterdam, iets bedacht werd zodat niets, maar dan ook niets van die heerlijke chips verloren zou gaan. Want al eeuwenlang wordt de mensheid geplaagd door het probleem van de kruimels onderin de chipszak. Met geen mogelijkheid uit de zak te krijgen zonder je menselijke waardigheid te verliezen of, nog erger, een rommeltje te maken op je kleding of de bank.

Maar nu is er dus een oplossing: ’t Hoeksche Hoekje. Met een simpele handomdraai is de linker onderkant van de chipszak te verwijderen en kunnen de laatste, smaakvolste kruimels rechtstreeks en zonder kruimelverlies gedirigeerd worden naar hand of mond. De unieke Flavor Saver technologie zorgt ervoor dat niets van de heerlijke smaak van Hoeksche Chips verloren gaat.

Probeer ’t Hoeksche Hoekje zelf. Je chips experience ‘will never be the same’. Hoeksche Chips ‘Salt & Balsamic Vinegar’ inclusief ’t Hoeksche Hoekje is vanaf vandaag verkrijgbaar bij speciaalzaken in Nederland.

Verkooppunten