Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Chipspakket

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u direct een compleet chipspakket kunt kopen? Dan is Hoeksche Chips precies de specialist die u zoekt. Wij maken graag een chips cadeaupakket voor u. Voor wie het chipspakket ook bedoeld is, wij zorgen dat u over een mooi geschenk beschikt. Vanuit onze boerderij in ’s Gravendeel, nabij Dordrecht, maken wij chips in uiteenlopende smaken, dus u beschikt altijd over een pakket met veel variatie.

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Wij creëren een chipspakket dat perfect in de smaak valt

Wanneer u een cadeaupakket van chips wilt geven, wilt u uiteraard wel dat er lekkere chips in zit. Bij Hoeksche Chips weet u zeker dat dit in orde is. Wij zorgen voor een mooi pakket dat aan al uw wensen voldoet en dat perfect in de smaak valt bij degene die het ontvangt. Of het nu een chips kerstpakket is of een cadeaupakket voor een andere gelegenheid, wij staan voor u klaar. U heeft bij het samenstellen van uw chipspakket de keuze uit onder meer de volgende soorten:

  • Paprika
  • Zeezout
  • Truffel
  • Zwarte Peper

Uw pakket bevat chips met een heerlijke bite

Wij telen onze aardappelen helemaal zelf op duurzame wijze en gebruiken enkel de allerbeste aardappelen om chips te maken. Als onderdeel van onze werkwijze wordt de chips met schil gebakken, dit zorgt namelijk voor een lekkere bite. Dankzij deze werkwijze bevat uw cadeaupakket enkel luxe chips van uitstekende kwaliteit, precies zoals u dat voor ogen heeft.

Teamfoto Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Plaats een zakelijke bestelling

Kortom, voor het laten maken van een chipspakket zit u helemaal goed bij ons. Wilt u een zakelijke bestelling doen namens uw bedrijf? Ontdek dan de mogelijkheden hiervoor en bestel een chips cadeaupakket voor één of meerdere relaties. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@hoekschechips.nl.

Neem contact op!