Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Nieuwe chips

Eet u graag regelmatig nieuwe chips? Ontdek dan een van de chipsvarianten van Hoeksche Chips. Wij maken al sinds 2004 heerlijke chips vanuit onze eigen boerderij in ’s Gravendeel, regio Dordrecht. Al onze chips wordt op duurzame wijze geproduceerd in 100% pure zonnebloemolie. Zo krijgt onze nieuwe chips een heerlijke, authentieke smaak.

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Wij maken heerlijke, nieuwe chips van verschillende smaken

Onze chips is een erkend streekproduct dat wij aanbieden in het hele land. Doordat wij voor onze chips enkel de beste nieuwe aardappelen gebruiken, weet u zeker dat de kwaliteit van de chips uitstekend is. Wij bieden uiteenlopende chipsvarianten aan, dus u heeft meer dan genoeg keuze. Bovendien hebben wij ook altijd een smaak van het seizoen, zodat u altijd kennis kunt maken met verrassende smaken.

Koop onze chips bij een verkooppunt in de buurt

Indien u graag nieuwe chips wilt eten, zijn de producten van Hoeksche Chips precies wat u zoekt. Wilt u de lekkerste chips aanschaffen? Dan kunt u terecht bij een winkel bij u in de buurt, daar onze chips bij verkooppunten in het hele land verkrijgbaar is. Heeft u nog vragen over onze chips, die tot de beste chipsmerken van Nederland behoort? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@hoekschechips.nl.

Teamfoto Hoeksche chips

Neem contact op!