Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Een van de bekendste chipsmerken in Nederland

Hoeksche Chips is een van de bekendste chipsmerken in Nederland. Wij onderscheiden ons van andere merken doordat wij chips maken van eigen geteelde aardappelen. Enkel de beste aardappelen worden gebruikt om onze ambachtelijke chips te maken. Zo maken wij chips van uitstekende kwaliteit, die wij in heel Nederland aanbieden.

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Wij zijn uniek ten opzichte van andere chipsmerken in Nederland

Wij gaan op een heel andere wijze te werk dan andere chipsmerken in Nederland. Op onze boerderij in ’s Gravendeel, nabij Dordrecht, staat duurzame teelt namelijk centraal. Water en afval worden hergebruikt en we halen energie op uit zonnepanelen. Verder maken wij alleen gebruik van de beste aardappelen om onze aardappelchips van te maken, maar de ongeschikte aardappelen worden naar koeien van een boer in de buurt gebracht. Bovendien worden alleen natuurlijke kruiden gebruikt om de lekkerste chips te maken. U ziet, onze chips is met recht een erkend streekproduct en daarom ook een van de meest unieke chipsmerken in Nederland!

Koop uw chips bij een supermarkt of een speciaalzaak

Heeft u interesse in chips van een van de bekendste chipsmerken van Nederland? Koop dan uw favoriete chips bij een lokale winkel. Hoeksche Chips is namelijk bij verkooppunten in het hele land verkrijgbaar, van supermarkten tot chips speciaalzaken. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Benader ons dan via info@hoekschechips.nl.

Teamfoto Hoeksche chips

Neem contact op!