Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Een erkend streekproduct

Bij ons vindt u overheerlijke chips die als erkend streekproduct aangemerkt staat. Dat is niets voor niets, want Hoeksche Chips maakt chips op unieke wijze. Wij maken namelijk enkel gebruik van natuurlijke producten en stellen duurzaamheid centraal. Zo geniet u van een lekker zakje chips en is dit streekproduct ook nog eens op de juiste wijze geproduceerd.

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Dankzij onze duurzame werkwijze beschikken wij over een erkend streekproduct

Onze chips is in de loop der jaren uitgegroeid tot een erkend streekproduct. Al sinds 2004 maken wij chips van eigen geteelde aardappelen op onze boerderij in ’s Gravendeel, regio Dordrecht. Hierbij maken wij te allen tijde gebruikt van eigen geteelde aardappelen, dus bent u verzekerd van een streekproduct van eigen bodem. Wij selecteren enkel de beste aardappelen om chips van te maken, de aardappelen van mindere kwaliteit zijn voor de koeien van een boer in de buurt. Zo hebben deze alsnog een geschikte bestemming, bovendien doen wij zo iets goeds voor een ander in de regio.

Onze chips is gluten- en lactosevrij

Als u onze luxe chips wilt kopen, maakt u een bewuste keuze. Onze chips is namelijk volledig glutenvrij, lactosevrij en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Voor het maken van ons erkende streekproduct zijn de smaak en een natuurlijk productieproces namelijk het belangrijkst. Ons team maakt daarom enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten om de chips op smaak te brengen.

Teamfoto Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

Geniet van onze heerlijke chips

Indien u lekker wilt genieten van ons erkende streekproduct, doet u er verstandig aan een winkel bij u in de buurt te bezoeken. Wij zijn namelijk bij verkooppunten in het hele land verkrijgbaar, dus u hoeft niet ver te reizen voor lekkere chips. Wilt u graag een exclusief chipspakket samenstellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Dan koopt u hiervoor de juiste chips bij Hoeksche Chips, waarna u zelf een mooi pakket maakt voor uw relatie. Heeft u vragen? Stel ze dan via info@hoekschechips.nl.

Neem contact op!