Duurzame productie

Eigen geteelde aardappelen

Overal verkrijgbaar

Vega chips kopen

Wanneer u vega chips wilt kopen, kunt u uitstekend bij ons terecht. Hoeksche Chips maakt al sinds 2004 lekkere chips vanuit onze eigen boerderij in ’s Gravendeel, niet ver van Dordrecht. De chips wordt op natuurlijke wijze gemaakt, dus zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Geintereseerd? Bekijk al onze chips smaken!

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips
Hoeksche Chips op de beurs

U kunt bij ons diverse soorten vega chips kopen

Onze chips is gecertificeerd door de Vegan Society, dus weet u zeker dat u vega chips van de juiste kwaliteit gaat kopen. Al onze zakjes chips komen rechtstreeks van onze boerderij en zijn gemaakt van eigen geteelde aardappelen. Wij bieden u de mogelijkheid om diverse soorten vega chips te kopen. Naast dat de chips vegan is, is deze ook volledig glutenvrij en lactosevrij. U geniet dus van aardappelchips die op natuurlijke wijze wordt gemaakt en enkel met natuurlijke ingrediënten op smaak gebracht wordt.

Schaf uw vega chips aan

Heeft u er interesse in om vega chips te kopen? Dan haalt u deze eenvoudig in huis. Onze chips is namelijk verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in het hele land, dus is er vast een winkel in de buurt waar u onze chips vindt. Kies er dus voor om onze luxe chips te kopen. Wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Ook dat kan geregeld worden. Neem gerust contact met ons op via info@hoekschechips.nl.

Teamfoto Hoeksche chips

Neem contact op!